Perkthimet

Perkthimet me cilesi lektoriale dmth cilesi te larte nga pedagoge te gjuheve perkatese te cilet zoterojne dhe gjermanishten jane nje kusht i domosdoshem per kuptueshmerine e tekstit ne gjuhen burimore po ashtu si perkthimi i kujdesshem ne gjuhen perkatese.
Ne ju ofrojme nje veçori te punes sone: Nepermjet onlinelektorat.at puna nuk mbaron me perkthimin, sepse mbas tij teksti i perkthyer vjen ne Lektorat ku perveç specifikave gjuhesore kontrollohen gjithashtu shenjat e pikesimit, ortografia dhe gramatika. Vetem pas kesaj ju merrni ne dorezim tekstin tuaj.